Training presentaties geven

TRAINING: PRESENTATIES GEVEN

LEREN PRESENTEREN OP JOUW MANIER MET DE REGIE IN HANDEN EN HET MAXIMALE EFFECT

PROGRAMMA EENDAAGSE TRAINING:

(max. 4 personen)

 

Voorbereiding

Vooraf van de trainingsdag bespreken we met iedere deelnemer zijn/haar doelstellingen van de pesentatie, in welke context de presentatie gegeven wordt, wat de belangrijkste (drie) take outs voor het publiek moeten zijn en wat de kernboodschap is. Daarnaast nemen we ook praktische zaken door, als de hoeveel tijd die er voor de presentatie is, welke faciliteiten er op locatie gebruikt zullen worden en wat voor opstelling er is..

 

Oefenen, oefenen, oefenen

De presentatietraining bestaat deels uit het toelichten van algemene presentatietechnieken. De theorie. De nadruk ligt echter op de praktijk. Oefenen dus! Tijdens de training presenteer je jouw verhaal een x aantal keer voor de groep (van max. vier personen). Door jezelf terug te zien en daarbij feedback te krijgen van je medetrainees en ons, wordt het presenteren steeds makkelijker en vanzelfsprekender. De feedback die je krijgt heeft o.a. betrekking op jouw lichaamstaal, stem- en taalgebruik, overtuigingskracht, hulpmiddelen en interactie. Na de eerste presentatieronde krijg je de ruimte om jouw beelden terug te zien, alle tips te verwerken en jouw presentatie aan te scherpen. Als je wilt, kun je tijdens de tweede presentatieronde jouw aangescherpte versie presenteren. Samen helpen we je een pakkende inleiding, een heldere structuur en een geloofwaardige presentatie van de inhoud en jezelf neer te zetten.

 

AANVULLEND

 

Individuele coachingssessies

Heb je behoefte aan 1-op-1 presentatiecoaching? Geen probleem. Die dienst bieden wij ook aan. Tijdens deze sessies bekijk je samen met de coach jouw presentatie(s) en presentatievaardigheden en krijg je, in een vertrouwelijke en veilige sfeer, individuele feedback en opdrachten. We werken vervolgens in een x aantal sessies 1-op-1 toe naar jouw maximale presentatiekracht.

 

Generale repetitie presentatie

Ben je niet op zoek naar een (groeps)training of persoonlijke coaching, maar wil je een presentatie gewoonweg eenmalig toetsen? Dat doen we ook, middels onze dienst 'generale repetitie'. Voor de generale repetitie richten we ons op één specifieke presentatie; gelieve eentje die je binnenkort moet geven of regelmatig geeft. Evenals bij de eendaagsetraining, maar dan individueel en in een kortere tijd, helpen we je een pakkende inleiding, een heldere structuur en een geloofwaardige presentatie van de inhoud en jezelf neer te zetten.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.