PowerPoint presentaties maken

POWERPOINT PRESENTATIES MAKEN

CREËREN VAN EEN VISUELE ONDERSTEUINING DIE HET VERHAAL STERKER OVERBRENGT EN DE PRESENTATIEKRACHT VERHOOGT

DIT DOEN WE MIDDELS:

 

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. wat de doelstellingen van de presentatie zijn, in welke context de presentatie gegeven wordt, hoe de verhaallijn eruit moet komen te zien, wat de belangrijkste (drie) take outs voor het publiek moeten zijn, maar ook praktische zaken, als hoeveel tijd er voor de presentatie is, welke faciliteiten er op locatie zijn en wanneer de presentatie aangeleverd dient te worden.

 

Nog geen template in huis?

Geen probleem! Deze kunnen wij ook voor je ontwikkelen. Op basis van jouw bedrijfsidentiteit en functionele wensen, maken we een passend design.

 

Design, content en techniek

In deze fase verzamelen we alle benodigde materialen en bouwen de eerste versie van de presentatie. Voor een bijtijdse, dynamische presentatie adviseren wij een interactieve presentatie. Ook dat kan met Powerpoint. Is de eerste versie gelijk een schot in de roos? Super! Zo niet, geen punt. We calculeren standaard één correctieronde in.

 

AANVULLEND

 

Generale repetitie

Presenteren in je hoofd en presenteren voor een groep, daar zit een verschil in. Tijdens de voorbereiding van je presentatie is het essentieel om een oefenronde te houden. Helemaal als het een nieuwe presentatie of vorm van presenteren betreft. Het beste is om te oefenen voor een kleine groep mensen, waarin de inhoud, de leek en de communicatie expert is vertegenwoordigd. Door te oefenen en feedback te krijgen, kun je toetsen of je nog op het gewenste pad zit en wat er eventueel nog aangepast moet worden. Forward Communication kan je ondersteunen in deze fase door een generale repetitie te organiseren, te faciliteren en optimalisatieadvies te geven. Mocht je jouw presentatievaardigheden 1-op-1 door willen ontwikkelen, dan bieden we ook 1-op-1 presentatiecoaching.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.