Ons verhaal

VOORWAARTSE BEWEGING IN COMMUNICATIE.

 

De wereld van marketing & communicatie, of het nou online of offline is, is voor velen vaak een complexe en tijdrovende wereld.

 

Het is echter wel een essentieel onderdeel van jouw ondernemerschap. Een onderdeel wat onze expertise is en waar we jou graag bij ontzorgen.

Onze passie is communicatie en vormgeving. Onze drijfveren zijn verbeteren, vernieuwen, vooruit gaan en gewoonweg jou blij maken door onze kennis met je te delen en je die belangrijke stap verder te helpen.

 

 

 

MET PASSIE, PRECISIE, PIT EN PLEZIER.

 

 

Forward Communication is opgericht door en staat onder leiding van Sharon van Dongeren. Met bijna 15 jaar nationale en internationale ervaring in haar broekzak helpt Sharon anderen in de vaak complexe wereld van marketing & communicatie.

 

Ze biedt inzicht, richting en resultaten. Geboren om te motiveren, inspireren, krachten te onderzoeken en toegevoegde waarde ten toon te stellen.

 

Gedreven door verbeteren, vernieuwen, vooruit gaan en simpelweg mensen blij maken. Gepassioneerd over communicatie en vormgeving.

 

Met dit in haar toolbox, aangevuld met kennis, kunde, pit en flexibele schil aan andere zzp'ers uit het veld, helpt Sharon organisaties en individuen middels advies, begeleiding en uitvoering in contact te komen met zichzelf en hun doelgroepen. Op de juiste plek, met de juiste middelen en de juiste content.

 

FOTO DOOR: BMOMENTS

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.